BENGELMANS_logo

Steunkousen, alle negatieve ideeën die u hierover heeft kunnen overboord, want steunkousen kunnen gewoon comfortabel zijn, preventief gedragen worden (b.v. door mensen in staande beroepen en zwangeren) en modieus zijn! Bengelmans dus, een bijzonder merk. Vannaam ontwikkelde de marketingcommunicatiestrategie en hield zich vervolgens bezig met de art-direction voor onconventionele foto’s, de campagne en de responsive website… 

Banner%20Bengelmans%20Uiterlijke%20verzorging%20work

Campagne uiterlijke verzorging

Benen in staande beroepen, bijvoorbeeld in de kappers- en/of schoonheidsverzorging, krijgen het zwaar te verduren. Het preventief dragen van steunkousen van Bengelmans, die ook nog eens breken met het stereotype beeld van de standaard bruine steunkousen, kan een hoop ongemak voorkomen. 

Banner%20Bengelmans%20Zwangeren

Campagne zwangeren

Benen van zwangeren zijn ook gebaat bij het preventief dragen van Bengelmans steunkousen. 

Banner%20Bengelmans%20Zorg

Campagne zorg

Werknememers in de zorg staan de hele dag. En dan willen benen ’s avonds weleens vreselijk vermoeid voelen. Voorkom klachten op termijn door het preventief dragen van Bengelmans steunkousen. 

Banner%20Bengelmans%20Horeca

Campagne horeca

Mensen in de horeca weten dat hun benen gedurende hun shift het flink voor de kiezen krijgen. Ze kunnen een hoop ellende voorkomen door Bengelmans steunkousen te dragen. Compressieklasse 2 en ze zien er ook nog eens vlot en hip uit. 

website_bengelmans

Website 

Een responsive website met alle informatie over dit bijzondere product. 

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.