event

De impact van een origineel evenement

Een evenement organiseren, voor uw medewerkers, (potentiële) klanten of een andere doelgroep is niet iets wat zomaar tussendoor gedaan kan worden. Sowieso moet eerst worden bepaald wat de doelstelling van het evenement is. Is dat een (product)introductie, voorlichting, incentive, een viering of misschien iets heel anders? Als dat eenmaal duidelijk is, dan is het zaak om het evenement goed te ‘laden’ zodat de doelstelling ook daadwerkelijk gerealiseerd zal worden. Locatie, omlijsting, presentatie, marketingcommunicatie,  uitnodigingen et cetera. Maar hoe dan ook, originaliteit en creativiteit zijn van groot belang.

Ook is het mogelijk om aan te haken bij een evenement. Bijvoorbeeld een vakbeurs of regionale beurs. Een fraaie beursstand die zorg draagt voor een optimale merkbelevingPOS-Materiaal en wellicht een ludieke Guerrilla marketing helpen enorm om uw identiteit stevig neer te zetten.

Vannaam maakt een evenement onderdeel van de geformuleerde strategie en uw merkwaarde en houdt daarbij voor ogen dat er sprake moet zijn van originaliteit. Een creatief idee staat altijd aan de basis en realiseert, mits goed uitgevoerd, altijd de gewenste impact. 

Bent u op zoek naar een evenement met impact? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.