Folder%20TD%20Gluco%20Bluetooth

Een folder, niemand kan zonder! 

Beknopt communiceren met uw doelgroep, voordelen benoemen, uw bedrijf/merk in de schijnwerpers zetten of een actie? Dan is een folder een zeer geschikt instrument wat ook budgettair nog goed realiseerbaar is. U mag een folder niet verwarren met een brochure  Een folder bestaat uit een naar 4 pagina’s gevouwen vel terwijl een brochure uit aanzienlijk meer pagina’s kan bestaan.

Uiteraard speelt het creatieve idee een belangrijke rol tijdens het grafisch ontwerp en vormgeving want de vorm en inhoud zijn van groot belang om de juiste merkbeleving over te brengen. 

Vannaam reclamebureau ziet een goede folder als een echte uitdaging omdat er op een beperkt oppervlak een duidelijke merkwaarde overgebracht moet worden. 

Wilt u ook een fraaie folder? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.