gvo_logo

GVO drukkers en vormgevers, gevestigd te Ede (Gld.) verzocht Vannaam diverse zaken te ontwikkelen m.b.t. een herpositionering. Met resultaat! Vannaam ontwikkelde de strategie. Hieruit kwam naar voren dat een grafisch bedrijf zich niet alleen meer moet richten op het reguliere drukwerk, maar daarnaast nog meer hieraan gelieerde zaken kan aanbieden. Een totaal grafisch bedrijf derhalve. De focus kwam te liggen op het maken van apps, watermerken (ook voor kleine oplagen drukwerk), verpakkingen en displays, fotografie, web 2 print en digital publishing. Dit is naar voren gebracht middels een campagne, bestaande uit een 6-tal advertenties en folders. Daarnaast heeft Vannaam ook een leuke serie freecards gemaakt en de huisstijl op subtiele punten aangepast. 

01%20apps

Advertentie 1

Waarom zou een grafisch bedrijf geen apps kunnen maken? Feitelijk is een app ook een grafisch product, al komt er flink wat techniek bij kijken. 

02%20watermerken

Advertentie 2

Hoe fraai is drukwerk met een watermerk! Dat geeft toch iets extra’s. GVO kan het produceren, in eigen huis en zelfs in kleine oplagen. 

03%20verpakkingen

Advertentie 3

Verpakkingen en displays zijn specialistische producten. GVO is hier volledig in thuis en kan ook zorgdragen voor het inpakken, indien gewenst. 

04%20fotografie

Advertentie 4

Even snel een extra foto maken voordat het magazine de pers op gaat, GVO maakt hier geen probleem van want dit is gewoon in eigen huis snel te realiseren. 

05%20web%202%20print

Advertentie 5

Web 2 Print: zeg maar een CMS voor drukwerk. Cliënten kunnen online zelf b.v. de gegevens op een visitekaartje aanpassen. Dat scheelt tijd en geld en werkt enorm handig. 

06%20digital%20publishing

Advertentie 6

Moet een magazine altijd gedrukt worden? Met een simpele handeling kan het magazine ook een digitale editie worden die te lezen is op een tablet. GVO draait er zijn hand niet voor om. 

01%20mailing%20apps

Folder 1

GVO neemt als grafimediaspecialist een hoop zorgen weg bij het maken van apps. Als een creatief een app ontwikkeld, dan kan GVO zorgen voor de technische realisatie bijvoorbeeld (toch een heel ander verhaal). 

02%20mailing%20watermerken

Folder 2

GVO neemt als grafimediaspecialist een hoop zorgen weg als er een watermerk in drukwerk moet komen. Dat hoeft nu niet meer over verschillende schijven verdeeld te worden, maar kan gewoon bij GVO in eigen huis. 

03%20mailing%20fotografie

Folder 3

GVO neemt als grafimediaspecialist een hoop zorgen weg bij het maken van foto's. Stel je productie ligt bij GVO om te drukken, maar er moet nog snel een andere foto in. Dat kan dus gewoon snel door GVO gerealiseerd worden. 

04%20mailing%20web2print%20Bert

Folder 4

GVO neemt als grafimediaspecialist een hoop zorgen weg bij het onderhouden van drukwerkversies. Stel u heeft een nieuw visitekaartje nodig, dan vult u zelf eenvoudig online de gegevens in. Hierna worden ze gedrukt door GVO, toch makkelijk. 

05%20mailing%20digital%20publishing

Folder 5

GVO neemt als grafimediaspecialist een hoop zorgen weg bij het omzetten van b.v. een magazine naar een digitale vorm die op een tablet gelezen kan worden. 

06%20mailing%20verpakkingen

Folder 6

GVO neemt als grafimediaspecialist een hoop zorgen weg bij het maken van verpakkingen en/of displays. GVO adviseert graag over de juiste vorm en zorg vervolgens dat het perfect voor elkaar komt. 

01%20liefde

Freecard 1

Voor een heimelijke liefde… 

02%20ziek

Freecard 2

Voor een zieke… 

03%20geluk

Freecard 3

Voor iemand die een beetje pech heeft gehad… 

04%20altijd%20als%20ik%20jou%20zie

Freecard 4

Voor iemand die je een beetje wilt plagen…  

05%20kusje

Freecard 5

Voor iemand die een kusje van je wil, of niet… 

visitekaartje

Visitekaartje voor- en achterzijde

Wat doet GVO allemaal precies? Op de achterzijde van het visitekaartje kunt u het lezen. 

Briefpapier_gvo

Briefpapier

Fris en ruimtelijk. 

factuur

Factuurpapier

Gemeten stramien die exact correspondeert met de posities uit de administratiesoftware. 

C4%20vensterenveloppe

EA4 enveloppe

Een fraaie enveloppe voor het verzenden van wat grotere zaken. 

A5%20vensterenveloppe

EA5 enveloppe

Een fraaie enveloppe voor correspondentie. 

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.