Vannaam%20logo%20schets

Een logo ontwerpen is een interessant proces!

Creativiteit is daadwerkelijk 99% transpiratie en 1% inspiratie. Dat is bij het ontwerpen van een logo niet anders. Veel voorbereiding gaat zitten in studie. En dan begint het proces van schetsen, ideeën vertalen naar vormen. Ruwe schetsen voeren naar nieuwe ideeën voor logo's, enzovoort. Op een bepaald moment is er ineens het ultieme moment: dit is het! En zelfs dan gaat Vannaam nog een stuk verder. Want goed is niet snel goed genoeg! Aanscherping op aanscherping volgt totdat het logo zelf zegt: nu is het echt goed!

Beeldmerk, woordmerk of combinatie van beide elementen. Een logo is een grafische uiting van een bedrijfs- of productnaam. Typografie speelt vaak een belangrijke rol bij het ontwerpen van een logo. Een logo wordt soms gecombineerd met een slogan of pay-off en heeft duidelijke richtlijnen voor gebruik. Een goed ontworpen logo is ook sterk verkleind nog steeds herkenbaar en blijft leesbaar als het wordt gekopieerd in zwart/wit. Creativititeit is zeer belangrijk bij het ontwerpen van een logo want een logo moet lang meegaan en absoluut origineel zijn. Een logo is misschien wel het belangrijkste element in elke huisstijl  Feitelijk is een logo belangrijk voor uw imago en identiteit maar ook belangrijk voor uw merkwaarde en merkbeleving. Een nieuw en origineel logo of een restyling van een bestaand logo, Vannaam reclamebureau pakt het graag op.

Vaak wordt een logo, idealiter naast een merk- of bedrijfsnaam, ook als beeldmerk geregistreerd om te zorgen voor een adequate en volledig bescherming.

Op zoek naar een logo? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.