merkontwikkeling

Merkontwikkeling

Stel we zien een merk als een mens, hoe moet dat mens er dan uitzien en zich gedragen om door u sympathiek, betrouwbaar, plezierig, serieus, professioneel et cetera gevonden te worden? U begrijpt de strekking van deze beeldspraak, een merk dient, net als een mens, te beschikken over bepaalde eigenschappen en waarden  Maar alleen communiceren dat uw merk deze waarden heeft is niet genoeg, uw doelgroep moet dit ook daadwerkelijk en continue blijven ervaren en zelfs voelen. 

Marketingcommunicatiestrategie
 is de basis voor een geslaagde merkontwikkeling maar is ook van belang bij een rebranding. Want wat nou als uw merk een verkeerd of niet gewenst imago heeft en op een verkeerde wijze wordt beleefd? Dan is het goed om te weten dat Vannaam reclamebureau het klappen van de zweep kent als het op merkontwikkeling aankomt. En dat begint met een onderscheidende merknaam.

Op zoek naar een creatief reclamebureau? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.