social_media

Think social!

Over social media wordt een hoop gesproken. Op social media wordt overigens ook een hoop gesproken, zin en onzin, maar dat even terzijde ;-) Natuurlijk wilt u social media integreren in uw communicatiemix maar hoe pakt u dat aan en hoe gaat u daarmee om? Laten we vooropstellen dat social media uw bedrijf of merk wel moet liggen. Een en ander zal blijken uit de marketingcommunicatiestrategie waarin uw merkwaarden en doelgroepen omschreven staan, evenals de voor uw probleemstelling geschikte communicatiemix. Veel bedrijven denken echter dat internet en social media voldoende (het enige benodigde) zijn om in te zetten voor communicatie met hun doelgroepen! Dit is een misvatting.

Social media is een geweldig instrument om te communiceren over zaken die relevant zijn voor uw doelgroepen, zaken met échte nieuwswaarde voor de doelgroep. Social media moet primair worden gezien als een instrument waarbij direct interactie met de doelgroepen mogelijk is. Een goede Facebook-campagne of een speciale Twitteractie behoort ook tot de mogelijkheden van dit instrument, maar deze inzet wint pas echt aan kracht door geïntegreerde communicatie toe te passen, instrumentenbreed.

U zoekt een sociaal bureau met verstand van social media? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.