WEA Zeeland is een accountantskantoor met een sterke verankering in het Zeeuwse. Een bewezen gerenomeerd bedrijf wat graag het verschil maakt voor haar relaties. Vannaam ontwikkelde een nieuwe, frisse positionering met bijhorende campage en diverse spin-off’s. Een campagne met diepgang, subtiele zelfspot en een knipoog, want een grijze muis is een accountant/adviseur van WEA Zeeland allerminst. Zomaar een greep uit het vervaardigde werk… 

Campagnevariant

Wat is het verschil tussen een accountant en een WEA accountant? Een WEA accountant is in ieder geval geen grijze muis! 

Campagnevariant

Wat is het verschil tussen een accountant en een WEA accountant? Een WEA accountant heeft in ieder geval plenty energie! 

Campagnevariant

Wat is het verschil tussen een accountant en een WEA accountant? Een WEA accountant kan in ieder geval elk eitje pellen! 

Campagnevariant

Wat is het verschil tussen een accountant en een WEA accountant? Een WEA accountant heeft in ieder geval genoeg overzicht. 

Campagnevariant

Wat is het verschil tussen een accountant en een WEA accountant? Een WEA accountant kan in ieder geval behoorlijk diep graven! 

Spin-off - specifieke doelgroepcampagne

De ene starter is de andere niet. De starter die hulp zoekt en vindt bij een WEA accountant gaat in ieder geval van start met een big smile! 

Banner - product

Branche in Zicht is een instrument van WEA Zeeland waarbij vele informatie over een specifieke branche ontsloten kan worden. Zo weet een ondernemer waar zij/hij staat, en dat is wel zo prettig. 

Banner - specifieke doelgroep

Zeeland is één van de meest populaire vakantiebestemmingen waardoor er in deze provincie ook veel vakantiewoningen worden verkocht. WEA Zeeland adviseert (potentiële) kopers over de fiscale consequenties en valkuilen. 

Banner - product

Personeel kan een grote organisatorische belasting vormen. WEA Zeeland ontzorgt ondernemers door het complete HR-stuk over te nemen en te onderhouden. Geen omkijken meer naar en gewoon verder met ondernemen! 

Campagne - Social Media 

Weleens gehoord van een accountant waarbij een ondernemer GRATIS, via WhatsApp (uniek), een vraag kan stellen? Men hoeft niet eens relatie te zijn van WEA Zeeland. Een bijzondere dienst, mede ontwikkeld door Vannaam. 

Campagne - Social Media

Naast het Gratis WhatsApp spreekuur organiseert WEA Zeeland ook periodiek het GRATIS inloopspreekuur. Ook hier geldt: men hoeft geen relatie te zijn om van deze bijzondere dienst gebruik te mogen maken. 

Advertentie - Printmedia

Naast het gebruik van Social Media heeft WEA Zeeland het GRATIS inloopspreekuur ook via printmedia bekend gemaakt om bereik op te bouwen onder de doelgroep. 

Vannaam Reclamebureau

 Weststraat 8/002 Aardenburg

 Postbus 2, 4527 ZG Aardenburg - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL1028.88.516.B02 | Kvk 09184129

Volg ons

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.