adverteren

Adverteren, waarom u dat moet doen!

Adverteren is het middel bij uitstek om bereik en bekendheid te realiseren onder uw doelgroep. De strekking kan thematisch of actiematig zijn. Adverteren is mogelijk in printmedia (krant, huis-aan-huis media, magazines), buitenmedia (openbaar vervoer reclame, abri's en mupi's, billboards) en RTV-media. Daarnaast is adverteren ook zeer goed toepasbaar online binnen een diversiteit aan interactieve media (banners, in-app-advertising, social media et cetera). Om een goed doelgroepbereik te realiseren is het van belang om, naast een onderscheidende marketingcommunicatiestrategie een mediaplan op te stellen om een goede contactfrequentie te realiseren. Lukraak adverteren is gelijk aan het schieten met hagel. Je raakt altijd wel iets maar verspilt ook veel budget. Vandaar dat een goed mediaplan zeer belangrijk is. En een goede campagne natuurlijk! Want zonder goede campagne realiseren we wellicht wel bereik maar vind er geen communicatie plaats met de doelgroep laat staan dat we iets van een positieve merkbeleving ontstaat.

Menigeen klaagt over de, veelal, hoge advertentietarieven. Maar zijn deze tarieven eigenlijk wel zo hoog? Niet als je de tarieven, mits de juiste media wordt ingezet (doelgroep), afzet tegen de kosten per contact. Vergeleken met veel andere marketingcommunicatie instrumenten vallen de kosten dan ineens mee! Een betrokken reclamebureau (zoals Vannaam, gevestigd in Aardenburg) zal u altijd de juiste mix van instrumenten voorstellen, ook in het mediaplan, om zodoende op de juiste manier, tegen de meest voordelige kosten, uw doelgroep goed te bereiken. Welke mix van instrumenten voor u de juiste is? Dat komt naar voren in de marketingcommunicatiestrategie.

Wilt u gaan adverteren? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.