online adverteren Facebook

Online adverteren

Online adverteren heeft, naast adverteren in print, op TV of radio, enkele bijzondere kenmerken. Zo is de doelgroep, het publiek wat uw online-advertentie moet zien, zeer fijnmazig in te stellen. Dat biedt natuurlijk veel voordelen, ook qua repeat oftewel het opbouwen van bereik van uw campagne. Ook is het budget instelbaar waardoor de kosten van inzet van dit type media beheersbaar blijven.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat uw online-advertentie past in uw marketingcommunicatiestrategie en een goed creatief concept bevat. Zomaar een plaatje en praatje, dat zal uw merkwaarde niet vooruit helpen. Ook adviseert Vannaam altijd een goede instrumentenmix om uw campagne via diverse momenten onder de aandacht te brengen bij uw doelgroep. Alleen maar online-adverteren is een single-instrument strategie en daarbij bestaat de kans dat uw communicatie niet voldoende in het oog springt.

Adverteren via de diverse social media, Google, dedicated op een website die veel door uw doelgroep wordt bezocht of misschien op basis van doelgroep targetting gerouleerd over diverse websites. Vannaam regelt het voor u, van creatief idee, uitvoering tot media-inkoop. Uiteraard adviseert Vannaam u ook over de voor u beste wijze van inzet. Want naast creatief is Vannaam reclamebureau ook sterk in strategie.

Online adverteren geeft uw doelgroep een optimale merkbeleving en kan ook goed worden ingezet voor een opvallende sales-promotion. Meer weten? Neem gewoon eens vrijblijvend contact op. 

Bent u op zoek naar een reclamebureau die online adverteren begrijpt? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.