campagne

Het belang van een reclamecampagne.

Het campagneconcept is het meest belangrijke onderdeel binnen de marketingcommunicatie. Dit visualiseert en vertelt namelijk precies wat u te melden heeft (uw onderscheidende propositie) en waarom uw doelgroep niet voor uw concurrenten maar juist voor u moet kiezen! Er komt natuurlijk nog wel iets meer bij kijken maar Vannaam reclamebureau heeft een eigenwijze visie ontwikkeld ten opzichte van de vorm & inhoud van een goed campagneconcept. Eerst opvallen en dan pas informeren is het credo! Fraaie, dienende, typografie, degelijke grafisch ontwerp, foto's of illustraties met een ziel en altijd vanuit het creatieve idee ontwikkeld. Het creatieve idee is namelijk altijd de basis bij Vannaam reclamebureau, maar wel in dienst van de strategie. De doelstellingen worden nimmer uit het oog verloren. De cohesie tussen creativiteit en strategie levert meer op dan de som der delen.

Uw campagne moet toepasbaar zijn binnen al uw puclicaties. Ja, al uw publicaties, want een campagne hoeft niet alleen uitgedragen te worden middels advertenties! Ook uw websitesocial media, overige interactieve media, uw bedrijfspandbedrijfskledingwagenpark en eventueel uw huisstijl lenen zich daarnaast veelal uitstekend om uw campagne uit te dragen. Direct marketing is ook een uitstekend instrument waarbinnen uw campagne kan floreren. Zelfs uw verpakkingen, mocht u die (willen) voeren, ontsnappen niet aan de aandacht.

Een merk ontwikkelen gaat praktisch nooit van vandaag op morgen maar met een goede en onderscheidende campagne, en de juiste wijze van inzet, zijn we al een heel eind op de goede weg en creëren we een krachtig en opvallend imago voor uw bedrijf, merk en/of dienst.

Op zoek naar een opvallende en creatieve campagne? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.