Communicatiemix

Welke mix werkt het beste voor u?

U heeft een mooi product (of dienst) en wilt dit graag verkopen. Logisch dus dat u dit onder de aandacht wilt brengen bij uw doelgroep. Maar wat zet u in om dit voor elkaar te krijgen. Plaatst u een advertentie, een bericht op social media, gebruikt u een brochure of folder, een huis-aan-huismailing misschien of misschien gaat u online adverteren.

Wist u dat iemand uit uw doelgroep gemiddeld en minstens 3 confrontaties nodig heeft met uw boodschap voordat er iets van blijft hangen? Het is daarbij ook belangrijk dat die confrontaties binnen een bepaalde aaneengesloten periode plaatsvinden en dat ze via verschillende kanalen plaatsvinden.

Zomaar één advertentie plaatsen zal weinig tot geen respons opleveren en is dus eigenlijk zonde van uw budget. De juiste communicatiemix, ook wel instrumentenmix genoemd, is dus van belang om uw doelgroep effectief te bereiken. En daar komt de juiste strategie bij van pas.

De juiste communicatiemix die helpt verkopen? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.