Mediaplanning

Mediaplanning, waar bent u zichtbaar?

Adverteren levert toch klanten op? Ja, maar waar gaat u adverteren. Doet u dat online, op social media of overweegt u een grote campagne in landelijke media. Er zijn nog legio mogelijkheden om te adverteren waarbij het belangrijkste is dat u uw doelgroep ook daadwerkelijk bereikt.

Wist u bijvoorbeeld dat een gemiddelde potentiële klant minstens 3 confrontaties met uw campagne nodig heeft, binnen een bepaalde periode, voordat er iets van herkenning plaatsvindt? Het liefst zijn dat 3 verschillende confrontaties tijdens verschillende momenten. Bijvoorbeeld ’s morgens in de favoriete nieuwsapp, ’s middags tijdens de lunchpauze op social media en ’s avonds thuis tijdens het lezen van een magazine. Ook sponsoring kan een onderdeel zijn van mediaplanning.

Dus zomaar lukraak ergens in adverteren in de verwachting dat het u klandizie oplevert is een soort loterij. Een gedegen mediaplanning, doelgroepgericht, levert wel resultaat op.

Bent u op zoek naar een bureau met verstand van doelgroepen en mediaplanning? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.