positioneren

Wat is positioneren en waarom is dat zo belangrijk!

Uw doelgroep heeft, actief of passief, een probleem wat u kunt oplossen. Tevens heeft uw doelgroep diverse waarden en verschillende eisen. Als u het probleem van de doelgroep kunt oplossen, gekoppeld aan de juiste waarden en gestelde eisen, dan bent u spekkoper! Alleen moet uw merk en/of bedrijf dan wel op de juiste manier worden gepositioneerd! Positioneren is in het kort: waar staat u in het marktveld in het hoofd van de doelgroep ten opzichte van de concurrenten? Wat biedt u de doelgroep wat de concurrentie niet kan waarmaken? Welke voordelen biedt u de doelgroep en welk probleem lost u voor hun op. En is dit onderscheidend en relevant voor de doelgroep? 

Teveel ondernemingen kijken naar de concurrent; wat zij doen moeten wij ook doen. Dit is echter een strategie die zich op termijn zal wreken. Als iedereen op elkaar lijkt, wat valt er dan nog te kiezen? Vaak wordt er dan teruggegrepen op het prijsinstrument waardoor de markt onder druk komt te staan.

Zonder een goede positionering zwalkt een onderneming en is de kans groot dat uw doelgroep naar de concurrent kijkt. Vandaar dat Vannaam reclamebureau de positionering altijd onderdeel maakt van de marketingcommunicatiestrategie  Uw unieke merkwaarden komen hierin terug en worden altijd gevonden door Vannaam. Uiteraard keert uw positionering terug in de vorm van de propositie, die creatief vertaald wordt in beeld en tekst (pay-off), in uw advertentiescampagneidentiteitsocial mediasigningverpakkingeninteractieve mediapublicatiescommunicatiepublic relationswebsiteguerrilla marketingbrochurefolderhuis-aan-huis mailing en wat al niet meer. Merkbeleving totaal! 

Bent u op zoek naar een messcherpe positionering voor uw merk/bedrijf? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.