arbeidsmarktcommunicatie

Arbeidsmarktcommunicatie

Val op en wordt gewaardeerd door potentiële medewerkers

Waar vindt u personeel? De krapte op de arbeidsmarkt is een groot probleem. Wat moet er gebeuren om te zorgen dat uw bedrijf weer volledig en kwalitatief wordt bemand?

Arbeidsmarktcommunicatie gaat over zoveel meer dan melden dat u een functie heeft middels een beknopte en gedeelde mededeling op uw Facebookkanaal. De communicatie moet zodanig worden ingericht dat potentiële medewerkers uw bedrijf niet kunnen missen en er een forse dosis interesse wordt gewekt. Feitelijk draait het erom dat u uw bedrijf zo goed mogelijk dient te verkopen als plek waar men werkzaam wil zijn.

Er zijn vele instrumenten beschikbaar. Advertenties online en in gedrukte media, andere mediatypen, een bijzonder evenement, een Guerrilla campagne, storytelling? Diverse instrumenten die, mits goed en creatief ingevuld, elkaar versterken en potentiële medewerkers warm zullen maken om bij u te komen solliciteren. Daar is allereerst een goede strategie voor nodig, maar dan zal uw arbeidsmarktcommunicatie zeker opvallen.

Bent u op zoek naar een reclamebureau die weet wat nodig is om personeel te werven? Maak gewoon een afspraak!

Vannaam reclamebureau werkt, vanuit Eede, Zeeuws-Vlaanderen (Zeeland) voor opdrachtgevers in zakelijke dienstverlening, groothandel, fast moving, retail & healthcare in Nederland en België en investeert graag in een inspirerende sessie met u. Neem gerust contact op met ons of gebruik onderstaand formulier.

Via deze link vindt u ons privacystatment.

Vannaam Reclamebureau

 Rijksweg 45, 4529 JB Eede - Nederland

 +31(0)117 85 20 44

 hello@vannaam.nl

© Vannaam Reclamebureau
BTW NL001399006B07 | Kvk 09184129

Volg Vannaam

LIVE  Brains at work

Beeldmerk Vannaam reclamebureau

Strategic & creative ideas & development to the bone.